Ductal® Access Ramp and Sunscreens

Architectural firm Keldi Architectes designed, for the Ministère de l'Agriculture, the renovation of the interministerial canteen (Paris, 7th district). Besides the interior spaces and compliance for those with reduced mobility, the building's façades on the ground floor facing the street and in the interior courtyard were redesigned. A sunshade on the façade overlooking the courtyard, an entry canopy and an entry ramp on the street side, all in Ductal® with metallic fibres, were installed.

 

Characteristics of the project

  • 22 slabs of Ductal® with metallic fibres comprise the access ramp
  • 20 sunshade canopies/exterior siding made of Ductal® with metallic fibres
 

Key points

  • Location: Paris, France
  • Architect: Keldi Architectes
  • Engineer: LR Ingéniérie
  • Client: Ministère de l'Agriculture
 

If you would like to receive the datasheet of the pool renovation, please send an e-mail to ductal@lafargeholcim.com

 

Get in touch
with our sales team